Meer excursies

12
jul
Struinen door de zoute kreken van de Slufter

Struinen door de zoute kreken van de Slufter

Regels bij excursies


Wat leuk dat je een excursie hebt geboekt! In verband met de Corona-maatregelen vragen we je om de gedragsadvies van het RIVM te handhaven tijdens de excursie om het zo veilig mogelijk voor iedereen te houden. Zie advies RIVM. (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen)


We rekenen op je begrip.

Heb je nog vragen die hier niet worden beantwoord? Kijk dan even bij de pagina met veelgestelde vragen. Mocht je vraag daar niet tussen staan, dan kun je hem per email (info@ecomare.nl) of telefonisch stellen (0222-317741).

Struinen door de zoute kreken van de Slufter

Wandelend over de kwelder, wadend door kreken en klimmend over duinen ontdek je het bijzondere natuurgebied De Slufter, gelegen in het Nationaal Park Duinen van Texel. Bij extreme weersomstandigheden komt het zeewater tot aan de dijk. De planten die hier groeien kunnen daar tegen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het terrein wel nat zijn. 


Deze excursie vindt plaats in het deel van de Slufter dat niet vrij toegankelijk is. Onder begeleiding van de gids van 
staatsbosbeheer Texel kun je er wel van genieten. Duur 2 uur.

Voorwaarden  • Laarzen noodzakelijk! ('s zomers kunnen bij de kreken schoenen worden uitgetrokken)

  • Leeftijd vanaf 8 jaar

  • Geen buggy's, geen kinderen in draag/rugzak

  • Geen honden


Bij extreem slecht/gevaarlijk weer kan de gids besluiten de excursie af te gelasten. In dit geval kunt u bij Ecomare uw geld retour krijgen.
Zondag 12 juli 2020
11:00 uur