Meer excursies

14
jul
Schemeren in de Slufter

Schemeren in de Slufter

Regels bij excursies


Wat leuk dat je een excursie hebt geboekt! In verband met de Corona-maatregelen vragen we je om de gedragsadvies van het RIVM te handhaven tijdens de excursie om het zo veilig mogelijk voor iedereen te houden. Zie advies RIVM. (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen)


We rekenen op je begrip.

Heb je nog vragen die hier niet worden beantwoord? Kijk dan even bij de pagina met veelgestelde vragen. Mocht je vraag daar niet tussen staan, dan kun je hem per email (info@ecomare.nl) of telefonisch stellen (0222-317741).

Schemeren in de Slufter


Op dit tijdstip beleef je de natuur heel anders! Een grote rust is over het gebied gekomen. Je wandelt over de kwelder, onderweg steek je kreken over. Je ziet allerlei wad- en watervogels die zich tegoed doen aan wat er leeft in het gebied. Er groeien bijzondere kwelderplanten; ze kunnen tegen zout of zijn er zelfs van afhankelijk. Proef maar eens hoe zout zeekraal smaakt! Zeealsem ruikt heerlijk en heeft een insectenwerende werking. Dit deel van het Nationaal Park Duinen van Texel is zonder excursie niet toegankelijk. De gids van Staatsbosbeheer Texel laat je ervan genieten! Duur 2 uur.

Voorwaarden  • Laarzen noodzakelijk! ('s zomers kunnen bij de kreken schoenen worden uitgetrokken)

  • Leeftijd vanaf 8 jaar

  • Geen buggy's, geen kinderen in draag/rugzak

  • Geen honden


Bij extreem slecht/gevaarlijk weer kan de gids besluiten de excursie af te gelasten. In dit geval kunt u bij Ecomare uw geld retour krijgen.
Dinsdag 14 juli 2020
20:00 uur