Meer excursies

15
jul
Struinen langs de vogelkolonies van De Geul

Struinen langs de vogelkolonies van De Geul

Regels bij excursies


Wat leuk dat je een excursie hebt geboekt! In verband met de Corona-maatregelen vragen we je om de gedragsadvies van het RIVM te handhaven tijdens de excursie om het zo veilig mogelijk voor iedereen te houden. Zie advies RIVM. (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen)


We rekenen op je begrip.


Heb je nog vragen die hier niet worden beantwoord? Kijk dan even bij de pagina met veelgestelde vragen. Mocht je vraag daar niet tussen staan, dan kun je hem per email (info@ecomare.nl) of telefonisch stellen (0222-317741).


Struinen langs de vogelkolonies van De Geul

In het gevarieerde duingebied De Geul broeden aalscholvers, lepelaars en meeuwen in grote kolonies. Het is elk jaar een verrassing waar de lepelaars hun nesten maken en of ze zichtbaar zijn tijdens de excursie. De wandeling voert langs een kweldergebied, natte duinvalleien en een duinmeer. Zonder excursie is dit deel van het Nationaal Park Duinen van Texel niet toegankelijk. De gids van Staatsbosbeheer Texel laat je ervan genieten! Duur 2 uur.

Voorwaarden  • Wandelschoenen

  • Leeftijd vanaf 8 jaar

  • Geen buggy's, geen kinderen in draag/rugzak

  • Geen honden 


Bij extreem slecht/gevaarlijk weer kan de gids besluiten de excursie af te gelasten. In dit geval kunt u bij Ecomare uw geld retour krijgen.
Woensdag 15 juli 2020
11:00 uur