Meer excursies

5
aug
Struinen langs Mokbaai en Geul

Struinen langs Mokbaai en Geul

Regels bij excursies


Wat leuk dat je een excursie hebt geboekt! In verband met de Corona-maatregelen vragen we je om de gedragsadvies van het RIVM te handhaven tijdens de excursie om het zo veilig mogelijk voor iedereen te houden. Zie advies RIVM. (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen)


We rekenen op je begrip.


Heb je nog vragen die hier niet worden beantwoord? Kijk dan even bij de pagina met veelgestelde vragen. Mocht je vraag daar niet tussen staan, dan kun je hem per email (info@ecomare.nl) of telefonisch stellen (0222-317741).


Struinen langs Mokbaai en Geul

Tijdens een gevarieerde wandeling ontdek je het kweldergebied de Mokbaai en de duinen en de natte natuur van de Geul, gelegen in het Nationaal Park Duinen van Texel. Met hoogwater maken vogels dankbaar gebruik van de kwelder om voedsel te zoeken of te rusten. Wat je tijdens deze wandelexcursie ziet, is mede afhankelijk van het jaargetijde. In de zomer komen er andere vogels voor dan in de winter. In de wintermaanden zijn de korstmossen in de duinen op hun mooist. Zonder excursie is een groot deel van de route niet toegankelijk. Onder begeleiding van de gids van Staatsbosbeheer Texel kun je er wel van genieten! Duur 2 uur.

Voorwaarden  • Draag wandelschoenen

  • Leeftijd vanaf 8 jaar

  • Geen buggy's, geen kinderen in draag/rugzak

  • Geen honden


Bij extreem slecht/gevaarlijk weer kan de gids besluiten de excursie af te gelasten. In dit geval kunt u bij Ecomare uw geld retour krijgen.

Woensdag 5 augustus 2020
11:00 uur