Natuureiland Texel magazine seizoen 2018 is uit!

30 maart 2018

Het magazine Natuureiland Texel is weer verkrijgbaar op heel Texel. Het gratis magazine staat vol natuurweetjes, toeristische tips en beelden van de indrukwekkende natuur van Nationaal Park Duinen van Texel. Handig voor de Nederlandse en Duitse bezoekers aan Texel en interessante achtergrondinformatie voor Texelaars.

Waar verkrijgbaar?

Natuureiland Texel wordt vanaf 30 maart aangeboden op de boot, bij VVV Texel en bij Texelse ondernemers die samenwerken met het Nationaal Park. Bekijk het overzicht van deze Gastheren en -vrouwen. Of download Natuureiland Texel als PDF en lees het magazine op je mobiel of computer.

"We wijzen onze klanten vaak op Natuureiland Texel als ze vragen hebben over de Texelse natuurgebieden. En er staat een handig overzicht in van alle excursies voor het hele jaar." - Anita Ran - VVV Texel

Van hermelijn tot hooglander

Jaarlijks brengt Nationaal Park Duinen van Texel het tijdschrift Natuureiland Texel uit dat het hele seizoen gratis te verkrijgen is bij toeristische plekken op Texel. Toeristen en Texelaars lezen hierin alle facetten van de bijzondere natuur in het natuurgebied. Van uitleg over de Schotse hooglanders en Exmoorpony’s in de Bollekamer en kennismaking met de hermelijn, tot interviews met betrokken ondernemers en boswachters.

Donderdag 29 maart werd in Oudeschild het eerste exemplaar gepresenteerd. Nationaal Park voorzitter Jan van de Venis nodigt de lezer uit: “Blader door ons mooie Natuureiland Texel en doe inspiratie op voor een bezoek. Kom vervolgens genieten van ons prachtige Nationaal Park Duinen van Texel!”

Ondernemers die Natuureiland Texel nog niet ontvangen, maar wel aan hun gasten willen aanbieden, kunnen mailen naar s.vanderploeg@ivn.nl.