Win het kookboek Smaak van Texel

22 juni 2018

Het kookboek De Smaak van Texel laat zien hoe rijk Texel is aan mooie natuur, en welke heerlijke gerechten je daarmee kan maken. Met onze Facebookactie van 22 tot 29 juni maak je kans op dit kookboek met als decor het Nationaal Park Duinen van Texel!

Fotograaf Ruth de Ruwe en auteur Annette van Ruitenburg werkten voor dit boek samen met culinair journalist Tanja van den Berge:

In het foto-kookboek zie je de samenwerking met gastheren- vrouwen van Nationaal Park ‘Duinen van Texel’. Er komen mensen aan het woord die veel weten over Texel. De natuur komt uitgebreid in beeld. Ruth maakte de afgelopen jaren in alle seizoenen foto’s van het o.a. Texelse landschap. De receptuur van Annette en Tanja bevatten veel van de ingrediënten die voorkomen op Texel; uit de natuur en van lokale producenten. Dit boek gaat ook over ondernemers, creatievelingen en vernieuwers. We schrijven ook over bekende,- en ervaren producenten en natuurlijk ook over de nieuwe generatie producenten.

Winactie

Wil je het kookboek met prachtige foto's uit het Nationaal Park voor op jouw huiskamertafel of in jouw keuken? Doe mee aan de Facebook-actie, zie het bericht hieronder. De actie sluit op vrijdag 29 juni om 12.00 uur. Niet gewonnen of wil je meer exemplaren? Je kunt de Smaak van Texel ook voor € 39,95 bestellen op www.annettevanruitenburg.nl.