Natuureiland Texel 2019 is uit!

16 april 2019

Natuureiland Texel magazine seizoen 2019 is uit!

Het magazine Natuureiland Texel is weer verkrijgbaar op heel Texel. Het gratis magazine staat vol natuurweetjes, toeristische tips en beelden van de indrukwekkende natuur van Nationaal Park Duinen van Texel. Handig voor de Nederlandse en Duitse bezoekers aan Texel en interessante achtergrondinformatie voor Texelaars.

Waar verkrijgbaar?

Natuureiland Texel wordt vanaf april aangeboden op de boot, bij VVV Texel, Ecomare, het Vogel Informatie Centrum en bij enkele gastheren- en vrouwen.

Of download Natuureiland Texel als PDF en lees het magazine op je mobiel of computer.

Vier Duinen van Texel tot nachtelijke avonturen.

Jaarlijks brengt Nationaal Park Duinen van Texel met partners het tijdschrift Natuureiland Texel uit dat het hele seizoen gratis te verkrijgen is bij toeristische plekken op Texel. Toeristen en Texelaars lezen hierin alle facetten van de bijzondere natuur in het natuurgebied. Van uitleg over de vier soorten duinen van Texel, Texelse soorten als de zandbij, kennismaken met jonge vogelaars, de gastheren- en vrouwen van het Nationaal Park als avonturen die je in de nacht kunt beleven. Coördinator communicaite en educatie van het Nationaal Park Masja Gielstra daagt de lezer uit: “Het Nationaal Park moet je voelen, ruiken, horen, beleven en ervaren. Dus trek eropuit na het lezen van Natuureiland Texel”

Ondernemers die Natuureiland Texel nog niet ontvangen, maar wel aan hun gasten willen aanbieden, kunnen mailen naar info@npduinenvantexel.nl.

Natuureiland Texel is een uitgave van Nationaal Park Duinen van Texel i.s.m. Ecomare, Gemeente Texel, Staatsbosbeheer, Provincie Noord-Holland, Natuurmonumenten, IVN Natuureducatie, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, VVV Texel en Vogel Informatiecentrum Texel.