De mooiste plekken om Texel te ontdekken met de camper

01 juni 2020

Trek jij er ook graag op uit met je camper om de ultieme vrijheid te beleven? Texel ontdekken met de camper is geweldig, je neemt de camper mee op de boot en je bent er zo. Bovendien zijn er prachtige plekken om te overnachten in de camper op Texel.

Ontspannen in de polder

Ultiem tot rust komen kan op een uniek plekje midden in polder Het Noorden. Boerencamping Grietjeshoeve is omringd door een volle bomensingel en daardoor ontzettend knus. Hier kan je een nachtje maar ook zelfs een aantal weken bivakkeren in je huis op wielen. Bovendien beland je in een vogelparadijs. Midden tussen bijzondere natuurgebieden wat belangrijke broedgebieden zijn van talloze vogelsoorten. Vergeet dus niet je verrekijker mee te nemen!

Rollend naar de Bollekamer

Wijds uitzicht over de weilanden en midden in een wandelgebied vind je boerencamping Zijm. Binnen 10 minuten fietsen door bos en duingebied ben je op het strand. Bovendien zit je heel dichtbij prachtig natuurgebied De Bollenkamer, waar je mooie wandelpaden hebt en de Schotse hooglanders grazen.

Foto: Camping Kogerstrand, De Krim

Midden in de duinen

Wakker worden in je camper met het geluid van de branding op de achtergrond? Dat kan als je een plekje reserveert bij camping Kogerstand van de Krim. Midden in de duinen, op een paar minuten lopen van strand en zee kan je hier je camper neerzetten terwijl de konijntjes en fazanten langs je lopen.

Wil je zeker weten dat je niet de laatste boot weer terug moet hebben omdat alles al vol zit? Reserveer dan van tevoren een plaats! Wildkamperen is niet toegestaan en er wordt streng op gecontroleerd. Kijk voor alle plekken waar je kan staan met de camper op www.texel.net

Foto blauwe camper: Margje Hoogland​