Bijzondere verblijven in en rondom het Nationaal Park

01 juni 2020

We naderen de zomer en dat blijkt! Wat een prachtig weer, dat nodigt uit om van de Nederlandse natuur te genieten. Een perfecte gelegenheid om de boot te nemen en voor een paar nachtjes het vasteland gedag te zeggen. Kom logeren op Texel en ontdek de bijzondere natuur! Wij selecteerden bijzondere slaapplaatsen op het eiland.

Logeer in een Yurt

Één met de natuur, én met elkaar vind je in overnachting in een yurt. Je kan even helemaal onthaasten terwijl je samen rond de kachel zit, verhalen te vertellen en contact met elkaar. Met mooi weer sta je zo buiten en ben je direct in een van de vele natuurgebieden die het Nationaal Park rijk is.

Ga op avontuur met de camper

Texel is het ultieme eiland om te verkennen met je camper. Er zijn meer dan 200 camperplekken beschikbaar verspreid over het eiland. Of je nu midden in de polder de rust wil opzoeken bij een boerderijcamping of op een paar stappen van het strand, midden in de duinen op camping Kogerstrand. Boek snel je plekje, want wildkamperen is een bedreiging voor de natuur en hier wordt tijdens het weekend extra op gecontroleerd. Wil je zeker weten dat je niet de laatste boot weer terug moet hebben omdat alles al vol zit? Reserveer dan van tevoren een plaats! Kijk voor alle plekken waar je kan staan met de camper op www.Texel.net.

Foto Kogerstrand, De Krim

Romantisch in de bedstee van een pipowagen

Lijkt zo'n knus plekje zoals een camper je wel wat, maar houd je toch van iets meer vastigheid? Op een steenworp afstand van zowel strand als vele natuurgebieden vind je verscholen tussen het groen deze romantische pipowagen.

 

Foto Pipowagen in het Groen