Houd jij van Texel Ún natuur Ún communicatie Ún social media? Dan zoeken we jou!

03 januari 2022

Houd jij van Texel én natuur én communicatie én social media? Dan zoeken we jou!

Als stagiair(e) zet jij jouw expertise in om Nationaal Park Duinen van Texel online (beter) op de kaart zetten. Je verzamelt bijvoorbeeld leuke natuurweetjes of interviewt boswachters voor de verschillende social media-accounts en de website. Je helpt bij het vergroten van traffic naar de website en het social media-bereik te verbeteren. Ondertussen leer je alle andere facetten van communicatie: van het schrijven van een sociale mediastrategie tot events organiseren en het maken van persberichten. Voor een relevante afstudeeropdracht is ook ruimte.

Wie ben jij?

  • Je volgt een hbo/wo studie (marketing-)communicatie/online media/toerisme (of vergelijkbaar) en zit minimaal in je derde jaar
  • Je smult van alle mogelijkheden van nieuwe media en barst van ideeën hoe je deze kan gebruiken.
  • Je schrijft vlot en weet hoe je lezers online kan raken.
  • Je bent een aanpakker en kan goed zelfstandig werken.
  • Liefst ben je handig met foto’s, film/vloggen of Photoshop/Indesign.
  • Nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit is een pluspunt.

Wat bieden wij?

Een uitdagende stage in hartje Amsterdam bij een dynamische organisatie! Je werkt in een klein en enthousiast team waarbinnen veel ruimte is om te leren en eigen ideeën te laten groeien. Je zal ook regelmatig te vinden zijn op Texel. Wij bieden je een fulltime stageplaats en een stagevergoeding van €300,- per maand (op basis van 36 uur). De duur van de stage is in overleg en minimaal 4 maanden.

De organisatie

IVN werkt aan een duurzame samenleving. Wij zijn er van overtuigd dat we door mensen zelf in aanraking te brengen met natuur, zij zich pas écht bewust worden van de waarde ervan. Daarom laten wij jong en oud de natuur van dichtbij beleven. In de Nationale Parken zorgt IVN voor communicatie- & educatie-activiteiten, samen met de boswachters en andere partners in het gebied. Kijk verder op de website www.npduinenvantexel.nl.

Enthousiast?

Herken jij jezelf helemaal in bovenstaand profiel en kom jij ons team versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar info@npduinenvantexel.nl o.v.v. ‘Stage online communicatie Nationaal Park Duinen van Texel’. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Je kan Masja Gielstra mailen of bellen via 06-57679202.

Startdatum is in overleg, wij hebben één plek per semester.