Onderzoek naar een magische beleving in de natuur

28 april 2021

Wil jij helpen bij het creëren van een magische beleving voor gezinnen met kinderen in de natuur? Lees dan snel verder!

Uit onderzoek is gebleken dat buiten zijn, in de natuur, een positief effect heeft op de (mentale) gezondheid. Jonge kinderen die de natuur beleven zullen dit voor altijd met zich meedragen en profijt van hebben. In het Nationaal Park kan je op verschillende manieren met het hele gezin de natuur beleven. Stagiair Lot, student Tourism Management, ontwikkelt een magische educatieve beleving speciaal voor kinderen tot acht jaar. Om deze beleving vorm te geven is hulp van experts én ouders hard nodig. Help jij mee?

Denk mee voor een magische natuurbeleving: klik voor de enquete!

  • Ouders en verzorgers: Heb jij kinderen t/m 8 jaar en heb je ooit een Nationaal Park bezocht, een Waddeneiland of ben je woonachtig op een Waddeneiland? Klik hier om de enquête in te vullen!
  • Expert natuuractiviteiten: Ben jij een expert op het gebied van natuuractiviteiten en wil je het product testen en meedenken wanneer het zo ver is? Mail Lot voor meer informatie.
  • Expert kinderactiviteiten: Ben jij een expert op het gebied van (gezinnen met) kinderen t/m 8 jaar en wil je het product testen wanneer het zover is? Mail Lot voor meer informatie.

Kinderactiviteiten in het Nationaal Park

Ben jij benieuwd wat momenteel op het Nationaal Park te doen is met kinderen? Klik hier!