Vogel het uit en win! /wedstrijd gesloten/

11 mei 2021

Zes bijzondere trekvogels die je elk jaar weer op Texel kunt bewonderen zijn de grutto, kluut, lepelaar, kanoet, nachtzwaluw en de tapuit. Weet jij hoe deze vogels eruitzien en waar ze het liefst wonen? Doe nu mee met de tekenwedstrijd en laat je creativiteit los op de kleurplaten van deze soorten. Vogel uit waar deze vogels zich thuisvoelen en teken, plak en knip de omgeving en het landschap rondom de vogels. Vijf deelnemers winnen een typische Texelse vogel voor thuis: een lepelaar knuffel!

Hoe kun je winnen?

  1. Vul het formulier hieronder in en download de kleurplaten
  2. Kies een (of meerdere) vogel(s) uit
  3. Kleur ze in en teken, verf of knutsel het Texelse landschap waar ze in verblijven. Weet je niet waar jouw vogel zich fijn voelt? Lees hier meer over de zes vogelsoorten.
  4. Klaar? Post het resultaat op Facebook en/of Instagram en tag @nationaalparkduinenvantexel in de post en gebruik de hashtag #vogelhetuit. Zorg er wel voor dat je profiel openbaar is, zodat we kunnen zien dat je meedoet. Je kan zo vaak meedoen als je wilt, door bijvoorbeeld meerdere of alle vogelkleurplaten in te kleuren.

Deze tekenwedstrijd loopt tot en met 4 juli. In de week van 5 juli worden vijf winnaars bekendgemaakt.

Voorwaarden

Door deelname aan de tekenwedstrijd ga je akkoord met deze actievoorwaarden:

  • De winnaars worden gekozen door het Nationaal Park Duinen van Texel en hierover wordt niet gecorrespondeerd.
  • De winnaars krijgen in de week van 5 juli bericht via het platform waar ze de foto op hebben gepost.
  • Je kan alleen meedoen als je in Nederland woont.
  • De winnende tekeningen worden gedeeld op de online kanalen van het Nationaal Park.

Doe mee!

Vul het formulier in en ontvang de kleurplaten van de vogels in je email!
Weet je niet meer zo goed hoe deze vogels eruit zien? Niet getreurd, hier kun je alles lezen over de zes typisch Texelse trekvogels.

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Email *

Privacy statement: NP Duinen van Texel verwerkt je gegevens om de vogel kleurplaten toe te sturen. Ook verwerken we je gegevens om je 4 x per jaar de leukste nieuwtjes, tips en activiteiten in de Texelse natuur te sturen.

* verplicht