Nieuw paspoort voor Texel

23 juni 2017

Wie droomt er nu niet stiekem van om een echte Texelaar te worden? Sinds kort is er het nieuwe Texel Paspoort. Je eigen originele reisdocument waarmee je de status van Ambassadeur van Texel kan verdienen en veel over Texel leert, ook over het Nationaal Park.

 

Met het nieuwe Texel Paspoort vóel je je niet alleen een echte Texelaar, je hebt ook een onmisbare leidraad om de allermooiste eilandervaringen op te doen. Alleen de meest ‘Texels-eigen’ belevenissen staan erin, kortom: alles wat je moet hebben gezien of gedaan als je op Texel bent. Ook het mooie Nationaal Park Duinen van Texel!

 

Veel info over Texel

In het paspoort vind je verder veel informatie over Texel. Op de stempelpagina van het Nationaal Park lees je over de natuurgebieden, planten en dieren die je op jouw reis tegen kunt komen. Ook zit er een handig overzichtskaartje van het eiland in, zodat je de stempellocaties makkelijk kan vinden.

 

Hoe werkt het?

Heb je je eigen paspoort bemachtigd? Dan kan je ontdekkingsreis beginnen. Bij iedere ervaring of aankoop uit het paspoort verdien je een exclusieve stempel. Hoe meer van deze stempels je verzamelt, des te beter leer je Texel kennen. Met al die fraaie stempels in je paspoort heb je bovendien een mooi aandenken aan je vakantie.

 

Het paspoort is geldig tot 1 januari 2020. Bij minimaal 20 verschillende stempelskun je, op vertoon van je paspoort, bij het VVV-kantoor een certificaat ‘Ambassadeur van Texel’ en een Texels cadeautje ophalen.

 

Waar te koop?

Het Texelse paspoort is voor 5.95 verkrijgbaar bij Ecomare, het VVV-kantoor in Den Burg, en bij Texelse boekhandels en logiesverstrekkers. Of bestel het paspoort online

 

Het paspoort is uitgevoerd in Nederlands, Duits en Engels.