Deel jouw ideeŽn voor het Nationaal Park!

14 februari 2018

Kom op donderdag 22 februari 2018 naar de klankbordbijeenkomst van het Nationaal Park Duinen van Texel. Voor iedereen die vragen heeft of met ons mee wil denken over de toekomst van de natuur op Texel.

Onze voorzitter Jan van de Venis nodigt je van harte uit om mee te praten over interessante ontwikkelingen in het Nationaal Park. De voorzitter zal de huidige ontwikkelingen, o.a. landelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op het park en de stand van zaken van het 'nieuwe visieplan' presenteren. Ook zal de heer Cor Smit een presentatie geven over de 'tapuiten' op Texel. Ook komen wij graag terug op suggesties die u heeft gedaan tijdens de laatste
klankbordbijeenkomst, maar ook nieuwe ideeën zijn welkom.

Ons motto: “Natuurbescherming en beleving voor iedereen: planten, dieren en
mensen.”

Praktisch

Datum: donderdag 22 februari a.s.

Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop met koffie & thee vanaf 19:00 uur)

Locatie: Den Burg, gemeentehuis Texel

Interesse?

Wil je meewerken aan de toekomst van ons Nationaal Park Duinen van Texel? Wij stellen jouw mening zeer op prijs! Je hoeft je niet aan te melden. Om ons goed te kunnen voorbereiden (of als je niet aanwezig kunt zijn) kun je jouw vragen en opmerkingen wel alvast opsturen naar Gea Smit, secretaris van het Nationaal Park. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 20 februari 2018 om 12.00 uur.

Download hier het verslag van de Klankbordgroep van 19 oktober 2017.