Meer excursies

16
jul
Geheimen van de nacht

Geheimen van de nacht

Regels bij excursies


Wat leuk dat je een excursie hebt geboekt! In verband met de Corona-maatregelen vragen we je om de gedragsadvies van het RIVM te handhaven tijdens de excursie om het zo veilig mogelijk voor iedereen te houden. Zie advies RIVM. (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen)


We rekenen op je begrip.


Heb je nog vragen die hier niet worden beantwoord? Kijk dan even bij de pagina met veelgestelde vragen. Mocht je vraag daar niet tussen staan, dan kun je hem per email (info@ecomare.nl) of telefonisch stellen (0222-317741).


Geheimen van de nacht

Een belevingstocht door een fraai duingebied, met spannende verhalen. Dit natuurgebied ligt in het Nationaal Park Duinen van Texel. In de schemering beleef je de natuur op een heel bijzondere manier. ‘s Nachts zijn andere dieren actief dan overdag. De geluiden lijken intenser, je ruikt de geuren beter. Er wordt niet speciaal naar vleermuizen of uilen gezocht, maar als je geluk hebt komen ze wel overvliegen. Ga samen met de gids van Staatsbosbeheer Texel op avontuur! Duur 2 uur.

Voorwaarden  • Leeftijd vanaf 10 jaar

  • Geen buggy's, geen kinderen in draag/rugzak

  • Er zitten een paar steile hellingen in de wandeling

  • Geen zaklantaarns!

  • Geen hondenBij extreem slecht/gevaarlijk weer kan de gids besluiten de excursie af te gelasten. In dit geval kunt u bij Ecomare uw geld retour krijgen.
Donderdag 16 juli 2020
22:00 uur