Gastheren & -vrouwen van het Nationaal Park

Nationaal Park Duinen van Texel heeft gastheren- en vrouwen opgeleid die de kennis hebben en het leuk vinden om hun gasten en klanten te informeren over de vele mogelijkheden om ons park beter te leren kennen. Deze ambassadeurs van ons park zijn te herkennen aan het gevelbord 'Gastheer Nationaal Park'.

Onze gastheren zijn recreatie-ondernemers die heel begaan zijn met de Texelse natuur. Dat dragen ze actief uit in hun bedrijf. Sommigen gaan op pad met hun gasten, terwijl anderen zorgen voor een goed gevulde informatiemap. De gastheren vormen een belangrijke schakel tussen natuur en bezoeker. Inmiddels zijn meer dan honderd Texelse ondernemers opgeleid tot gastheer.

In 2022 zijn er met succes 19 nieuwe Gastheren opgeleid om hun gasten te informeren over het Nationaal Park Duinen van Texel en zo hun verblijf nog mooier en impactvoller te maken.

Dus wil je informatie over de natuur in het Nationaal Park uit eerste hand horen? Ga langs bij één van onze Gastheren of -vrouwen!

 

 

Maak kennis met onze gastheren en -vrouwen!

Gastheer Jan Bloem

Gastheer Jan Bloem

Jan Bloem is general manager van Landal Beachpark Texel in De Koog en wil graag de natuur dichter bij zijn gasten brengen.

Maak kennis met gastheer Jan

Gastvrouw Juliet ten Wolde

Gastvrouw Juliet ten Wolde

Juliet ten Wolde werkt bij Teambuilding Texel en kan je alles vertellen over de mooie natuur waarin zij haar werk doet.

Maak kennis met gastvrouw Juliet

Gastvrouw Rina Wallet

Gastvrouw Rina Wallet

Samen met haar partner, Mart Kok, verhuurt Rina twee appartementen op de Korenschoof, een boerderij met een rijke historie.

Maak kennis met gastvrouw Rina

Gastheer Ricardo de Graaf

Gastheer Ricardo de Graaf

Midden in het Nationaal Park ligt Camping ’t Woutershok dat wordt gerund door gastheer van het Nationaal Park, Ricardo de Graaf.

Maak kennis met gastheer Ricardo

Gastvrouw Sabien Bosman

Gastvrouw Sabien Bosman

Sabien Bosman kookt graag met lokale producten uit haar directe omgeving en maakt mensen blij met haar culinaire improvisaties.

Maak kennis met gastvrouw Sabien