Aanmelden gastheren inspiratiedag

1 November 2022

Op 1 november zijn jullie van harte welkom bij de jaarlijkse terugkomdag. Deze dag is een nascholing- en netwerkdag voor ondernemers die de cursus al jaren terug hebben gevolgd én voor de 19 kersverse gastheren en - vrouwen die dit voorjaar de cursus hebben afgerond. Tijdens deze dag is er tijd om te netwerken, inspiratie op te doen voor je onderneming, actuele informatie over het Nationaal Park en natuurlijk gaan we naar buiten.

Dit jaar staat in het teken van het strand als natuurgebied en wij nodigen gastprekers uit van het project 'het Groene Strand'. Het Groene Strand wil natuur en natuurbeleving terugbrengen op de stranden langs de hele Noordzeekust. Natuurlijk bezoeken we het strand!

Als ondernemer op of rond het strand weet je hoe belangrijk het is om deze bijzondere omgeving bij je activiteiten te betrekken. Bezoekers komen immers speciaal naar deze plek om te ontspannen, nieuwe ervaringen op te doen en te genieten van het buiten zijn. Of je nu fietsen verhuurt, koffie schenkt, bezoekers laat overnachten of groepsactiviteiten op het strand organiseert: het vertellen van een pakkend verhaal over het strand en alles wat daar leeft voegt altijd iets toe aan de beleving van je gasten. Kijk op www.hetgroenestrand.nl voor meer info.

 

Programma

Datum en tijd: 1 november in de middag

Kosten: gratis (mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Groene Strand/Nationale Postcodeloterij).

Aanmelden: bij voorkeur vóór 18 oktober

 


Meld je hieronder aan

Aanhef *

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Organisatie *
Straat *
Huisnummer *
Postcode
Plaats *
Maak een keuze: *

E-mail *
Telefoon *
Eventuele opmerkingen:
* verplicht