#2uurnatuur Challenge

28 september 2021

🍂De herfst is begonnen en dat merk je. De blaadjes vallen van de bomen, de herfstkleuren verschijnen, de nachten worden kouder en de dagen korter. Duik niet meteen binnen onder een dekentje zodra het koud wordt... Buiten zijn is goed voor je.

Nationaal Park Duinen van Texel & IVN Natuureducatie dagen je uit: ga in oktober elke week een frisse neus halen in de natuur. Je voelt je fitter en vrolijker als je 2 uur per week in de natuur bent. Doe mee met de IVN #2uurnatuur Challenge en ontvang verrassende opdrachten in je mailbox 📧 Ga jij de uitdaging aan? Meld je gratis aan!

Er is genoeg te beleven in de Texelse natuur, óók in de herfst. Probeer minstens 120 minuten per week naar buiten te gaan en je zult het verschil vanzelf merken. Waar heb jij behoefte aan als je de natuur in trekt? Voor rust kun je een prachtige wandeling langs de Hors maken, de kans is groot dat je niemand tegenkomt. Ben jij liever actief? Dan heb je veel mogelijkheden! Zo is er een speciale route voor mountainbikers, kun je zelfstandig bootcamps doen in de natuur & zijn er veel wandelroutes beschikbaar. Nieuwsgierig naar wat jij nog meer kan doen in de natuur van het Nationaal Park? Lees dan verder!