Meer excursies

26
mrt
Minibus-vogelexcursie langs de Vogelboulevard

Minibus-vogelexcursie langs de Vogelboulevard

U gaat in een minibus een ochtend op pad met een excursieleider om in diverse vogelrijke gebieden te zoeken naar zoveel mogelijk vogelsoorten. In samenwerking met Natuurmonumenten bezoeken we de Vogelboulevard van Texel. Tijdens deze excursie stoppen we op de beste vogelkijkplaatsen langs de oostkant van Texel en maken enkele korte wandelingen. Bij waarneming van zeldzame soorten elders kan in overleg van de route afgeweken worden om deze vogel op te zoeken. De vogelsoorten die u tijdens deze excursie kunt aantreffen zijn heel divers; ganzen, eenden, steltlopers, weidevogels, meeuwen en sterns. Maar ook zangvogels op doortrek en roofvogels. Het soortenpalet hangt mede af van welk seizoen u meegaat. Elke excursie is weer anders!

De excursie start om 9.30 uur bij het Vogelinformatiecentrum. Als u zelf geen verrekijker heeft, kunt u er uiteraard een bij ons lenen.

De prijs voor deze excursie is 45 euro per persoon. Met dit geld realiseren en onderhouden wij onder andere vogelkijkpunten op Texel. Vooraf opgeven voor deze excursies is noodzakelijk. Betalen kan zowel online (via onderstaand formulier) als voorafgaand aan de excursie in het Vogelinformatiecentrum.

Reserveer

Dinsdag 26 maart 2024
9.30-12.30 uur
Adres: Kikkertstraat 42, 1795 AE De Cocksdorp
Locatie: Vogelinformatiecentrum De Cocksdorp
Volwassenen en kinderen
Georganiseerd door: Vogelinformatiecentrum Texel
Volwassenen:  45,00
Kinderen: 45,00

Reserveer