Meer excursies

4
jun
Minibus-vogelexcursie door Nationaal Park Duinen van Texel

Minibus-vogelexcursie door Nationaal Park Duinen van Texel

U gaat in een minibus een middag op pad met een gids om diverse vogelrijke gebieden te bezoeken op zoek naar zoveel mogelijk vogelsoorten.

In samenwerking met Staatsbosbeheer en het Nationaal Park Duinen van Texel bieden we een halve dagexcursie aan door het Nationaal Park. We stoppen op verschillende plekken om te wandelen door de duinen of door het bos.  De soorten die we vinden zullen heel divers zijn. Steltlopers in de Slufter, bosvogels in de Dennen en meerdere zangvogels en roofvogels in de duinen. Het soortenpalet is erg wisselend en hangt af van het seizoen. Bij een melding van een zeldzame soort kan in overleg van de route afgeweken worden om op zoek te gaan naar deze bijzondere vogel. Elke excursie is toch weer anders!

De excursie start om 13.30 uur bij het Vogelinformatiecentrum.  Als u zelf geen verrekijker heeft kunt u er uiteraard een bij ons lenen.

De prijs voor deze excursie is 45 euro per persoon. Met dit geld realiseren we ondermeer nieuwe vogelkijkpunten op Texel. Opgeven voor deze excursie is noodzakelijk.

Reserveer

Dinsdag 4 juni 2024
13:30-16:30
Adres: Kikkertstraat 42, 1795 AE De Cocksdorp
Locatie: Vogelinformatiecentrum De Cocksdorp
Volwassenen en kinderen
Georganiseerd door: Vogelinformatiecentrum Texel
Volwassenen:  45,00
Kinderen: 45,00

Reserveer